Een vader speelt samen met zijn zoon

Particuliere verzekeringen

  • Op maat advies over uw verzekeringspakket
  • Scherpe premies met de beste voorwaarden
  • Persoonlijk advies door een expert
Afspraak maken

Particuliere verzekeringen en financiële diensten

Verzekeren is mensenwerk

Bij uw keuze voor de beste verzekering zijn niet alleen de prijs en de voorwaarden van belang. Het gaat erom dat de verzekering past bij uw persoon en de juiste dekking biedt in uw situatie.

Daarom neemt Serge Noordover, namens Noordover Assurantiën, de tijd om u goed te leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek luistert Serge naar u: wat is uw gezinssituatie, wat zijn uw wensen voor de toekomst, welke risico's kunt of wilt u zelf dragen en welke wilt u afdekken?

Al deze omstandigheden worden gecombineerd in een op maat gemaakt advies aan u. Betrokken, onafhankelijk en deskundig. Want verzekeren is mensenwerk!

Persoonlijk financieel advies, bij u in de buurt

"Omdat ik uw persoonlijke situatie goed ken, kan ik snel en effectief inspelen op eventuele veranderingen die zich in uw leven voordoen. Heeft u vragen over uw financiële situatie? Dan kunt u altijd bellen op 070 – 87 000 10. Bestaande klanten vraag ik om bij veranderde omstandigheden contact met mij te zoeken zodat ik kan kijken of de huidige (verzekerings)oplossingen nog passen bij hun situatie."

Natuurlijk kan er ook een afspraak gemaakt worden bij u thuis of op het kantoor in Wassenaar. Uw vraag wordt dan met alle aandacht beantwoord. Bij Noordover Assurantiën krijgt u altijd een oplossing die werkt en laagdrempelig is!

Kom daarom langs bij Noordover Assurantiën voor een persoonlijk advies.

Serge Noordover

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.