Aanvullende zorgverzekering: welke past het beste bij u?

Een aanvullende verzekering is een verzekering voor zorg die niet in de basis zorgverzekering zit. Bijvoorbeeld voor fysiotherapie. Of voor kraamzorg en tandheelkundige zorg. Maar welke moet u kiezen?

fysiotherapeut helpt vrouw met voeten bal tegen muur drukken

Afhankelijk van uw situatie en de fase van uw leven verandert uw zorgbehoefte. Als jong gezin met een kinderwens zijn er natuurlijk andere dingen belangrijk dan wanneer u (bijna) met pensioen bent. Een aanvullende zorgverzekering is daarom voor een belangrijk deel een maatwerkproduct dat samenhangt met uw levenscyclus en uw wensen.

Niet verplicht
Een aanvullende verzekering is overigens niet verplicht. Maar soms wel handig, zeker als u bepaalde specialistische zorg nodig heeft. In zo’n situatie kan een aanvullende zorgverzekering een goede investering zijn. Maar omdat u een pakket afneemt, is het mogelijk dat u ook premie betaalt voor vergoedingen die u niet nodig hebt.

ZorgMeter
Daardoor is het vaak een ingewikkelde zoektocht om de aanvullende zorgverzekering te vinden die het beste bij u past. Om u te helpen, hebben wij de ZorgMeter ontwikkeld. Met deze handige tool zet u uw zorgwensen snel en eenvoudig op een rij, zodat wij u een advies op maat kunnen geven.

Persoonlijk advies
Wilt u graag persoonlijk advies over uw aanvullende zorgverzekering? Vul dan de online ZorgMeter in en meld u aan voor een advies over uw zorgverzekering. U kunt de ZorgMeter ook downloaden, uitprinten, invullen en naar ons opsturen. Vergeet niet om een kopie van uw huidige zorgverzekeringspolis mee te sturen. 

Meer informatie
Wilt u meer weten of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust even contact met ons op. We helpen u graag verder.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.